Hvitvin
Valdisole Aura
Gule frukter, ananas, fersken, sitrus og honning.
Hvitvin
Gule frukter, ananas, fersken, sitrus og honning.
Produktinformasjon
Valdisole
Valdisoles inngang til vinproduksjons verden var ganske uventet. De var absolutte amatører. Guiseppe og Kyuriaki kommer ikke fra klassiske vinfamilier. Den første vingården ble kjøpt på nett, på en nettside som spesialiserer seg på brukte ting! Ja, du leste det riktig. Det var en halv hektar med forlatt og lurvete Nebbiolo. Slik ble Valdisole født i 2015.
Valdisole er født ut av nysgjerrighet, og dette er grunnen til at vinene sjelden kan beskrives som «tradisjonelle». Motivert av en stor lidenskap for vin og kjærlighet til alt som er originalt og essensielt, eksperimenterer de kontinuerlig med nye og gamle metoder, og bruker vinproduksjonsteknikkene fra andre deler av verden enn man vanligvis gjør i Roero.
Det er bare ett prinsipp som forblir ufravikelig; den eneste ingrediensen i vinene er druen. Valdisole følger strengt den naturlige praksisen uten å bruke syntetiske kjemikalier.
Gule frukter, ananas, fersken, sitrus og honning.
Sandig kalkholdig jordsmonn. Jorden har marin opprinnelse og fremdeles finnes det marine fossiler i jorden.
Corneliano d’Alba (Roero)
Druene høstes manuelt. En tredjedel av druene har 20 dager skallmaserasjon mens de to andre tredjedelene har 80 dager på ståltank. Deretter ligger de sammen en måned på stål før de tappes på flaske. Vinen er spontangjæret og ufiltrert.
Moscato 100%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.